.........................................................................................................................................................................................................................................................


ATT HYRA PÅ SÄBY

Att hyra innebär följande. Hyra är ALLTID lika med KALLHYRA. Hyresgästen betalar även för el, telefon, bredband och liknande. Däremot står hyresvärden för sophämtning, slamtömning och snöplogning.

Vi accepterar inte rökning inomhus.

Säby erbjuder permanentboende och fritidsboende. Vi vill erbjuda ett gott boende för våra hyresgäster. Förutom själva boendet finns även följande.

- Alla permanentboende har "privat" tillgång till sjön i någon form.

- Skolbussen svänger ner på gården. Därmed kan barnen tryggt åka till skolan.

- Handelsträdgård på gården

- Härliga skogar att vandra i.

- Möjlighet till fiske.

- Nära till golfbanor och annan rekreation.UTHYRNINGSPOLICY

Vi ställer vi vissa krav på våra hyresgäster. Detta för allas trevnad samt för vår trygghet som hyresvärd. Därför har vi några punkter som vi följer och de redovisas nedan.

Ålder

För att få teckna kontrakt måste den blivande hyresgästen ha fyllt 18 år.

Bostadsansökan

I ansökan godkänner kunden att kredit/ inkomstupplysning tas samt kontroll med tidigare hyresvärdar som alltid skall göras för nya kunder får genomföras. Hyresgästen skall kunna visa intyg på att man har den inkomst som man uppger.

Betalninganmärkning

Om det gäller mindre belopp, som inte får vara en hyresskuld, och det är betalt kan vi godta den. Annars tackar vi nej till hyresgäster med betalningsanmärkning.Är Du intresserad av att hyra hos oss går Du in under fliken: Hus att hyra. Där kan Du se vad som är ledigt. Sedan går Du in under fliken KONTAKTA för att meddela ditt intresse.